Thursday, July 29, 2010

muhasabah cinta - video klip

video

jom3 jom heboh2!!!! haha bukan jom heboh la,jom menonton..
menonton apa lak ne?? wayang eh?? bukan jugak,nonton video klip ne ha,yang aku janji nak download neyh.. jom3!!!

Wednesday, July 28, 2010

suda bole bah...ngee~~


wot...wot...

suda bole apa tu bah?? kamek bole ka?? malaysia bole ka??haha salah2...
suda bole comment bah, yeay!!!! suka2!!! blog ne da bole di comment...
haiyo2!!! sebelum ne tak bole, tadi mintak tolong pinot tukarkan layout blog ne ha,so sekarang ne da bole... tq pinot,muaahhxxxxx...

muka gembira ke tu??? burok2!!!

Saturday, July 24, 2010

satu je....


satu je yang aku nak coretkan kat sini,
aku rindu dia
rindu sangat2....hmmmmmmm :(

Thursday, July 22, 2010

~muhasabah cinta~

luv dis song mucho2... muhasabah cinta by edcoustic

jom hayati bait2 lirik lagu neyh. sangat menusuk kalbu dowh...

Wahai... Pemilik nyawaku
Betapa lemah diriku ini
Berat ujian dariMu
Kupasrahkan semua padaMu

Tuhan... Baru ku sadar
Indah nikmat sehat itu
Tak pandai aku bersyukur
Kini kuharapkan cintaMu

Reff. :
Kata-kata cinta terucap indah
Mengalun berzikir di kidung doaku
Sakit yang kurasa biar jadi penawar dosaku
Butir-butir cinta air mataku
Teringat semua yang Kau beri untukku
Ampuni khilaf dan salah selama ini
Ya ilahi....
Muhasabah cintaku...

Tuhan... Kuatkan aku
Lindungiku dari putus asa
Jika ku harus mati
Pertemukan aku denganMu

Back to Reff.

kalau sempat dan ada masa nanti sayep akan downloadkan video lagu ne dalam dis blog okeyh..

da..da...

Monday, July 5, 2010

jale-jale deh...

mari! mari semua.. baca sini baca sini.. saya nak pegi jalan-jalan la.. nak pegi pulau,leh rilex2.. adeyh!! da plan nak pegi tioman,pastu semua buzy,cmne?? so tak dapat pegi...sob2
setiap minggu ada aktiviti sampai la bulan puasa.. semua terkejar-kejar sebabnya bulan puasa nanti leh kurangkan sikit aktiviti yang ada...huhu pakej untuk pegi tioman dah dapat, 3 hari 2 malam RM275 kat SALANG INDAH RESORT, 2 kali break da fast, 2 kali lunch, 1 snorkel.. ok la tu kan,tapi pakej ne sebelum bulan oktober ja.. apa kan daya,dah tak da rezeki nak ke sana kot.. so, just plan another trip okeyh.. hmmmmm!!!

Thursday, July 1, 2010

ulat bulu

arine dapat lagu baru.. chomel sangat...hehe
tajuk lagu ne ulat bulu..hehe



ada sang ulat bulu
punya kaki seribu
siapa jumpa kakiku oh kakiku
jikalau ku tak dapat
terpaksaku melompat
dengan kaki seribu kurang satu...


MINGGU ORENTASI JULAI 2010

Alhamdulillah,selesai suda minggu orentasi pelajar baru ambilan julai 2010.
Maka dengan ini tugas aku sebagai fasilitator pom da selesai.
Terkejut bila aku dipilih jadi FC, aku ne tak berbakat okeyh,pastu tak da pengalaman plop tu...time skul teknik tu ada la,tapi tak sama babe..huhu fafaz la ne,pandai-pandai je petik nama orang.

Apakan daya terpaksa la aku buat-buat confident bila berhadapan dengan student baru ne...hehe kira okey la,bole la handle budak-budak ne..huhu
Yang membuatkan aku berbangga sikit (ish3,hehe!!) ada budak ne puji FC2 ..hehe dia cakap kakak2 n abang2 FC ne nampak confident gila, dah nampak macam cikgu betul..hehe dik oi,padahal akak punya debaran nak jadi FC korang ne,haaishhh!! tak tau la nak cakap camne.. macam nak luruh jantung pon ada...haha tapi bila dah dapat feed back cam tu lega la sikit rasanya..hehe sebenarnya benda ne sedikit sebanyak melatih aku untuk jadi lebih baik dan lebih confident lagi,supaya tak takot bila berhadapan dengan orang ramai..kan2???

GOOD job fatin.. chaiyok2!!! ^_^ (puji diri sendiri la plop)